Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 5 dni
Koszt wysyłki: od 14,95 zł
Numer katalogowy: 1032
Stan magazynowy:
Stan produktu: Nowy
Przyrząd optyczny do precyzyjnego pomiaru zawartości cukru w sokach owoców, nastawach winnych, brzeczce piwnej.
Urządzenie wyskalowane jest w stopniach BRIX'a (równorzędnych stopniom Ballinga czy Plato).
Zakres pomiaru: 0-32°Brix'a (dokładność: 0,2°).
Refraktometr zaopatrzony jest w system ATC - automatycznej kompensacji temperaury. Dzięki temu, po pierwszej kalibracji, urządzenie można używać w szerokim zakresie temperatury otoczenia (10-30°C), bez obawy o dokładność odczytu.
W komplecie pipeta do nakraplania badanego roztworu, śrubokręt do kalibracji, pokrowiec, husteczka do przecierania płytki, solidne etui oraz instrukcja obsługi.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.